EDUCA MAGAZÍN

Objednat EDUCU

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Vyberte možnost
Edit Template

Amazing Places

Léto je tady a my vám přinášíme kouzelná místa, která jsou jako stvořená pro sport!

Panorama Golf Resort

Srdcem tohoto resortu v Posázaví je špičkové sedmadvacetijamkové golfové hřiště. Najdete zde i dva tenisové kurty, dva kurty na beach volejbal a multifunkční hřiště pro míčové hry. Veškeré sportovní vybavení si můžete samozřejmě na místě vypůjčit. Lokalita je také ideální pro milovníky cyklistiky či vodních sportů. Kromě wellness zóny budete nadšeni z venkovního biotopového jezírka, které kromě osvěžení poskytuje také nádherný výhled do okolní krajiny.

 

Endemit Boutique Hotel & Spa

Nad přehradou v obci Horní Bečva si můžete odpočinout při wellness procedurách, ale také si rekreačně zasportovat s výhledem na okolní beskydské kopce. Pro milovníky tenisu, nohejbalu, basketbalu a fotbalu tu najdete sportoviště přímo u hotelu. Potřebné vybavení vám rádi zapůjčí na recepci. V letních měsících si přijdou na své zejména hráči plážového volejbalu. Hřiště je vysypáno exkluzivním pískem Copacabana z lomu Střeleč, který se využívá při světových turnajích. Využijte také projížďky na paddleboardech.

Knížecí cesta

 Dovolená na Lipně je ideálním spojením relaxace a sportu. Zapůjčte si v hotelu motorový člun, elektročlun nebo paddleboard. Můžete si také zarybařit na hotelovém rybníku, prut i povolenku vám rádi zajistí. V Horní Plané je nejkrásnější písečná pláž na Lipně, kam se můžete vydat na kole. Nic si nemusíte vozit s sebou – vše od přileb, brašen i příslušenství máte samozřejmě už na místě pro děti i dospělé. V zimě to máte odsud jen 19 kilometrů do Ski Areny Hochficht. Určitě si příští zimu vyzkoušejte chůzi na sněžnicích.

 

 

Královka

Jizerské hory patří mezi nejčistší hory u nás a jsou z Prahy blíž než Krkonoše. V blízkosti Janova nad Nisou se vám nabízí moderní nová wellness zóna a také střešní vířivka s výhledem do poklidné jizerské krajiny. V létě je krajina ideální na výlety na kolech a na pěší turistiku. Rozhleden je v okolí rozeseto hned několik. Přímo u hotelu je velké dětské hřiště, na které dohlédnete z terasy. V zimě příznivci běžkování ocení, že je Královka umístěna přímo na trase 200 kilometrů dlouhé Jizerské magistrály.

Autokemp Primátor Litomyšl

Areál s chatkami a glamping stany přímo sousedí se SportCentrem. Vyzkoušejte si bowling, zahřejte se při partičce squashe a badmintonu, odreagujte se při tenisovém zápase nebo si s kamarády vyhlašte volejbalový turnaj. Nechybí zde ani dětské hřiště a prostor na beachvolejbal. Na dohled stojí plovárna i krytý bazén. Kemp sousedí i s fotbal- golfovým hřištěm. V rámci ubytování v Primátor Camping Resortu získáte slevu 10 % na všechny sportovní aktivity, které jsou součástí areálu – stačí mít kartu kempu.

POSLEDNÍ ČÍSLO

Snímek obrazovky 2024-06-17 v 7.13.35

Kontakty

info@educamagazin.cz

Letohradská 803/24
Praha 7 - Holešovice, 170 00

kde koupit ?

zde na webu
www.educamagazin.cz
© 2023 vytvořeno Higuera web